Thurholt rood 2018

10.50
/ fles
Tijdelijk niet beschikbaar

Pure vrouwelijkheid, sappig, rond en evenwichtig met veel fruit en een fijne structuur. Uitverkocht.

Technische fiche

Samenstelling : Acolon 60%, Cabernet cortis 40%

Degustatie :

Visuele impressie: Vrij intens, dieppaars, zeer jeugdig voorkomen met kleine waterrand in het glas.
neus:
Direct aromatische fruitig na het uitschenken die na het walsen impressies van kleine zwarte kersen, blauwe bessen en zelfs frambozen oproepen.
smaakstructuur:
Soepel vanaf de aanzet met een speels verfrissend, bijna lieflijk zuurtje in de mond, discrete tannines en in de afdronk wat licht karameltoetsen.

Gastronomie

Een betere dagelijkse wijn voor bij een lekkere bolognese, een stukje rood vlees met tomaatjes in de oven of een variatie met halfharde kazen waarin een gerijpte Comté.
Bewaarpotentieel: wijn is op dronk

Degustatie notities Kenzo Lauwereins - Topsomelier VLASS, ervaring Hertog Jan, Hof van Cleve,.... :

Pure vrouwelijkheid die een zeer mooie robijnrode kleur aanbiedt. Fijne betraning en een milde waterrand. Naar de geur toe merken we enorm veel aroma's. Zowel rood als zwart fruit, ik denk aan aardbei, framboos, braam en wat cassis. Ook terug de natuur die we ruiken, met een beperkte opvoeding op oud hout. In de mond krijgen we duidelijk iets zacht! Een sappige, soepele en toch ronde stijl. Een karakter dat een fijne structuur omvat. Tannines en zuren die elkaar gaan aanvullen.


Bestel nu

Ontdek de rest van ons assortiment

Bekijk ze allemaal

Thurholt gouden parel 2018

Een heerlijke mousserende wijn op basis van Chardonnay en Pinot noir. Klassieke stijl. Een aanrader! weerom heel snel uitverkocht...!

Meer info

Thurholt gouden parel 2018

Een heerlijke mousserende wijn op basis van Chardonnay en Pinot noir. Klassieke stijl. Een aanrader! weerom heel snel uitverkocht...!

Meer info